McDaniel! - 05/12/2015 Hírlevél

Mcdaniel header

Egyetem


McDaniel-díj lázban a hallgatók!


Art Programs

Lázban tartja a diákokat az egész éves kutató-versenymunkák elismerésére alapított McDaniel díj. Tekintsd meg egy korábbi győztessel készült interjúnkat.
 

Tovább... >

Egyetemi élet


Vendégprofesszor az Egyesült Államokból


Art Programs

A világ egyik legelismertebb telekommunikációs szakembere a budapesti kampuszon oktat két tantárgyat is szemeszterben! Don Lavin professzor részt vett a legnagyobb amerikai mobilszolgáltató, a Verizon alapjainak felépítésében. Majd oktatásra váltott. Most a marylandi kampuszunk állandó oktatója. Olvasd el a teljes interjút:
 

Tovább... >

Budapest: A változás a Hősök Terénél keződik


Art Programs

Philip Zimbado a híres börtönkísérlet megalkotója a magyar fővárosba jön, és most áttörő új kezdeményezésre készül. Zimbado társulni fog Halácsy Péterrel a Prezi fejlesztési vezetőjével és társalapítójával. A Prezi az egyik vezető szoftvercégnek számít Magyarországon, amelynek missziója, hogy átalakítsa az emberek prezentáció készítési szokásait. Most azon dolgoznak, hogy megváltoztassák a Magyar társadalom mentalitását a Hősök Terénél bemutatott új projektjükön keresztül.
 

Tovább... >
Üzleti adminisztráció és közgazdaságtan
Business Programs

Érdekelnek a nemzetközi üzletek, a gobális gazdaság és a marketing? Vállalkozó szellemű vagy? Szeretnél karriert építeni a nemzetözi üzleti életben? Akkor az Üzleti Adminisztráció és Gazdaság szakunk tökéletes választás a számodra.

Tovább... >
Pszichológia
Psychology Programs

Meg akarod érteni az emberek viselkedését? Kíváncsi vagy hogyan lehetne őket befolyásolni? Tudni akarod, hogy is működik a társadalom? Vagy csak magadról szeretnél jobban megismerni? Válaszd a Pszichológia BA programunkat.

Tovább... >
Művészettörténet
Art Programs

Szenvedélyesen szereted a művészetet? Meg akarod tanulni hogy valósítsd meg az ötleteidet két vagy három dimenzióban? Mindig is weboldalakat, magazinokat, könyveket, borítókat és csomagolásokat akartál tervezni? Tudj meg többet a Művészettörténet szakunkról.

Tovább... >
Nézd meg mit mondanak tanáraink és hallgatóink az Főiskoláról!
Business Programs

Ezt az üzenetet a McDaniel Főiskola küldte önnek.
Minden jog fenntartva.
Leíratkozás

Készítette az Artisan Marketing